Cracking The Da Vinci Code (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn na het lezen van het boek 'De Da Vinci Code' van...
Cracking The Da Vinci Code

Cracking The Da Vinci Code

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 1 u 28 min

Miljoenen mensen over de hele wereld zijn na het lezen van het boek 'De Da Vinci Code' van Dan Brown, in de ban geraakt van het geheim dat schuil kan gaan achter de codes van Leonardo da Vinci. Wat is nu het echte verhaal? Is het boek pure fictie of is er wel degelijk sprake van een waarheid in de beweringen die in het boek naar voren komen? Cracking The Da Vinci Code gaat dieper in op deze zaak en probeert antwoord te geven op de vele vragen die de lezers bezig houden. Zoals: Wat probeerde Da Vinci ons te vertellen met zijn gecodeerde schilderijen? Was Jezus getrouwd met Maria Magdalena? Wie waren de ridders van de heilige graal? Wat is het geheim achter de mysterieuze kerk in Rennes-le-Chateau? Hebben de Romeinen het Nieuwe Testament herschreven om de bevolking te beinvloeden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Cracking The Da Vinci Code aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading