Across the Line (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De geniale bankier Charlie Wright gebruikt zijn niet geringe talenten om maar liefst $2 miljard van zijn...
Across the Line

Across the Line

Drama Actie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 30 min

De geniale bankier Charlie Wright gebruikt zijn niet geringe talenten om maar liefst $2 miljard van zijn investeerders te verduisteren. Charlie weet te ontkomen aan de FBI, die een grote klopjacht inzet. Maar ze zijn niet de enige. Een groot deel van het gestolen geld was van de gepensioneerde Russische maffiabaas Borlec, die een team van keiharde hitmen achter Charlie aanstuurt. Ook de Mexicaanse misdaadfamilie Garza probeert Charlie's geld te pakken te krijgen. FBI, Russische en Mexicaanse maffia, corrupte politieagenten zitten allemaal achter hem aan. Ze schuwen geen enkel gewelddadig middel om Charlie - en elkaar - uit de weg te ruimen en het vermogen in handen te krijgen....

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Across the Line aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Mooie en spannende film

Reviews

Anoniem
Een erg trage film om naar te kijken. Het acteerwerk is ook niet echt van de bovenste plank! Wel veel "stoere" mannen in beeld, maar weinig actie. Van dit verhaal had echt iets heel moois gemaakt kunnen worden. Dat is hier zeker niet gebeurd. Geen aanrader dus. Tenzij je echt niets anders te doen hebt.
Liselotte
Een leuke film vanuit meerdere verhaallijnen neergezet. Mooi gefilmd en acteerwerk is ook redelijk voor deze onbekende acteurs. Verwacht geen vuurwerk, maar er zit wel wat actiemomenten tussen. Verrassend einde wat een leuke draai aan de film geeft.
Anoniem
Een erg mooie film en met name de manier waarop neergezet wordt hoe dingen soms in elkaar verwikkeld zijn is prachtig te zien. Een mooie no-nonsense film met een lijn die erg accuraat is aan de werkelijkheid van het geldschandaal van enige tijd geleden! Een aanrader voor mensen die een leuke film willen zien. Verwacht gen vuurwerk, want dat is er niet!!
loading