Wrath of Cain (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Cain zit opgesloten in een zwaar beveiligde inrichting, terwijl zijn enige zoon Ricky buiten de poorten hetzelfde te...
Wrath of Cain

Wrath of Cain

Actie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 21 min

Cain zit opgesloten in een zwaar beveiligde inrichting, terwijl zijn enige zoon Ricky buiten de poorten hetzelfde te wachten staat. De gevangenisbewaarder Dean vormt een sterke band met Cain en helpt hem over zijn slechte levensstijl uit het verleden heen te komen. Ricky, die al van Cain vervreemd is sinds zijn jeugd, wordt later ook opgepakt en naar dezelfde gevangenis overgebracht. Cain probeert om de vader-zoon relatie te herstellen en hem te overtuigen om op het rechte pad te blijven. Ondertussen wordt de rivaal van Ricky, JD opgesloten in hetzelfde cellenblok. In de cel leren zowel Cain, Ricky als JD dat ze meer overeenkomsten hebben dan ze ooit dachten en Cain heeft er alles voor over om de twee jongens dichter tot elkaar te brengen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wrath of Cain aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Johan
Ging wel.... Johan
jennifer
Ondanks de vorige reviews die niet veel goeds zijn, heb ik gekozen voor deze film. Het is geen super film, maar het is ook geen slechte film. Aantal scenes hadden wel iets spannender gekund maar ondanks dat is het geen saaie film.
jaap
Vond het niet een heel goede film, maar om nou te zeggen dat hij heel slecht geacteerd is kan ik nou ook weer niet zeggen. Vond het wel een prima vermaak maar je moet er niet te veel van verwachten. Daarom geef ik de film een 6.
Anoniem
De film viel me erg tegen. Het verhaal zelf is niet slecht, maar de uitwerking ervan is van een bedroevend laag niveau. Vooral de slecht geacteerde actiescènes halen de film erg naar beneden. Daarnaast ontbreekt er een samenhangend geheel, waardoor je het gevoel hebt dat je naar een paar losse scenes zit te kijken. Ook de overdreven gespeelde 'gangsters' gaan snel vervelen en maken de film erg ongeloofwaardig. Kortom, geen aanrader!
loading