Million Dollar Baby (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na de pijnlijke vervreemding van zijn dochter heeft bokstrainer Frankie Dunn al heel lang niemand meer...
Million Dollar Baby

Million Dollar Baby

Drama
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 2 u 7 min

Na de pijnlijke vervreemding van zijn dochter heeft bokstrainer Frankie Dunn al heel lang niemand meer toegelaten tot zijn persoonlijke sfeer. En dan stapt Maggie Fitzgerald zijn trainingszaal binnen. Getekend door een zwaar leven heeft de jonge Maggie zich door puur en rauw talent en een ongelofelijke wilskracht een weg naar de boksring weten te knokken. Maar meer dan ooit te voren heeft ze nu iemand nodig die in haar gelooft. Het laatste waar Frankie op zit te wachten is verantwoording te dragen voor Maggie en hij heeft er ook niet echt veel zin in om zijn nek uit te steken voor de vrouwelijke bokser. Maar Maggies wil en vastberadenheid weten hem toch te overtuigen. Frankie neemt de training van Maggie op zich en gaandeweg ontdekken de twee dat ze een gemeenschappelijke passie delen en er ontstaat een gevoel van onderlinge verbondenheid.

Bokstraining Doorzettingsvermogen Intense training 2000s Boksarena's

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgiė? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
jos
Super mooie film, zeer zeker de moeite waard om te kijken.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Larry
super mooie film waarin de rollen mooi verdeeld zijn. wanneer er tegenslagen worden verwerkt gaat hij een uitdaging aan die hij in eerste instantie niet wil, als hij die toch aangaat en het beter verloopt dan verwacht komt er plots een grote verandering. mooi verhaal in deze film. zeker het kijken waard
loading