Psychosis (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 1992 trotseert een groep jonge anarchisten de sneeuwbedekte wildernis, om vanuit hun basis daar actie te voeren tegen...
Psychosis

Psychosis

Actie Horror
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 29 min

In 1992 trotseert een groep jonge anarchisten de sneeuwbedekte wildernis, om vanuit hun basis daar actie te voeren tegen de aanleg van een autowegomleiding. Een verschrikkelijk lot wachtte hen. 15 Jaar later verhuist een succesvolle horrorschrijfster, de gevoelige Susan, van Californië naar het Engelse platteland, op zoek naar rust. De pas gehuwde vindt die in het idyllische afgelegen Hamlet. Daar begint voor Susan een ware nachtmerrie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Psychosis aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Voor mij niet echt een heel duidelijke film. Had er zo wel enigszins mijn verwachtingen van maar die zijn helaas erg tegenvallen.
Jammer.
Anoniem
Had een mooie film kunnen zijn...
Een beetje een warrige film zonder echt duidelijk einde. Jammer!
Anoniem
Ìk snap niks van deze film. Als jullie hem wel begrijpen laat het dan ff weten :p. Driekwart van de film is een B(horror)film. Het einde maakt de film erg slecht omdat het niet erg duidelijk is wat er nu precies aan de hand is/was.
loading