Inside Man (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Denzel Washington, Clive Owen en Jodie Foster schitteren in deze ijzersterke misdaadthriller. Een keiharde politieman,...
Inside Man

Inside Man

Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 2 u 4 min

Denzel Washington, Clive Owen en Jodie Foster schitteren in deze ijzersterke misdaadthriller. Een keiharde politieman, een sluwe bankrover en een machtige zakenvrouw ontketenen een levensgevaarlijk kat-en-muis-spel vol verborgen agenda's en explosieve verrassingen. Onverwachte wendingen volgen elkaar op en ontaarden in een zinderende climax...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Inside Man aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Goede film, met een sterk verhaal. Deze film bewijst ook dat je niet per sé een geweldige actiescène nodig hebt om iets van een film te maken. Het verhaal boeit van begin tot eind, en is geloofwaardig. Met natuurlijk ook een topcast die de film draagt. Heel goed vertier met een lichte morele boodschap. Overigens niet een waar je nog dagen van wakker gaat liggen. Ik kan deze film van harte aanbevelen.

Reviews

Coen en Nelly
Goede film vonden we dit ook. Niet teveel actie, best spannend bij vlagen en goed geacteerd. Achteraf hadden we deze film al eens gezien, maar het was zeker geen straf hem nog eens te kijken. Denzel Washington en Clive Owen spelen spelen zeer sterk en Jodie Foster is van ons ook een favorietje. Zeker een aanrader en we geven deze film een welverdiende acht!
Anoniem
Gave film waarbij je constant probeert te bedenken hoe de vork in de steel steekt. Spanning op sommige momenten viel even weg, maar zonder de film echt te verslechten. Al met al een aanrader waar ik ooit nog wel een keer naar zou kijken.
Maya
Erg interessante film. Helaas viel ik in slaap dus heb het einde niet gezien... maar vond het zeker een aanrader. Een film met een onverwacht verhaal en geen voorspelbaar geheel. Zeker een aanrader!
Maurice
Dit is echt zo'n film die je gezien moet hebben. Contant geboeid door het barre acteerwerk van Denzel maar vooral het verhaal zelf ook is erg briljant verzonnen door de producers. Een zeer onverwacht einde ook erg leuk bedacht.
Ik kan niet anders zeggen: kijken!
Anoniem
Een enorm goed uitgedachte film. Van begin tot eind boeiend om naar te kijken en lastig inschatten welke kant het op gaat. Er zitten veel verrassende twists in. De hoofdrolspelers zijn geweldig. Met in het bijzonder Denzel Washington. Het is zeker de moeite waard om deze film te kijken.
Anoniem
Het is een leuke film waar op een grappige manier een bankoverval wordt gepleegd. Alleen het einde vonden we een beetje raar. Het was een abrupt einde nadat de bank beroofd was. Zowel voor kinderen vanaf 12 jaar als voor volwassenen is het een boeiende film. Kortom een aanrader als je niet van bloederige films houdt en van 10 doden voor een dubbeltje.
Anoniem
Verrassend sterk verhaal! Je zou verwachten dat het om een zeer goed geplande bankoverval gaat. Goede verhaallijn met dito acteurs!
Martijn
We wisten eigenlijk niet wat we van deze film moesten verwachten, maar hij was boven verwachting goed! Denzel Washington was heel goed, een prachtige rol waarin hij eerst wat onnozel lijkt. Later blijkt hij toch wel erg doortastend. Ook de overige acteurs spelen goed. Het is een mooi plot, waarbij je halverwege denkt te weten hoe het zit. Maar op het laatst is het toch nog weer verrassend. Leuke zaterdagavondfilm, we geven hem een 8,5.
Anoniem
Intrigerende film waarin de spanning langzaam wordt opgebouwd, waardoor de kijker zich steeds afvraagt hoe de ontknoping zal zijn.
Pas aan het eind van de film wordt duidelijk wat de reden is van de bankberoving. Erg goed verhaal met een verrassende ontknoping. Uiteraard goed geacteerd door Denzel Washington, als good cop en Clive Owen als bad guy.
Aanbevolen voor liefhebbers van langzame thrillers die je meeslepen in een verhaal. Ik geef de film een 8.
Anoniem
Een zeer spannende, maar ook een moeilijk te voorspellen film. Dat maakt het namelijk ook zo spannend. Nu ben ik sowieso altijd wel fan van de acteur Denzel Washington, omdat die in elke film goed acteert. Verder bevat de film een goede verhaallijn, prima acteurs, spannende scènes.
Zeker wel een aanrader om deze film eens te bekijken.
Zico
Ik heb onlangs deze film gehuurd en bekeken. Het was een erg goede thriller met een goed verhaal. Hier en daar zat er een goede spanning in en dat maakt de film ook een 7 waard. Het enige jammere vind ik dat je soms dingen van in de toekomst te zien krijgt. Verder een echte aanrader !
Marco
Een indrukwekkende, spannende, komische film. Het kan dus ook allemaal zonder geweld of mensen vermoorden. De film had verschillende wendingen in het verhaal. Dat zorgde ervoor dat ik geboeid bleef kijken. Het einde van het verhaal had ik daarna nog steeds niet verwacht en daarom geef ik de film een 8. Goed uitgespeeld, ook met hier en daar een tintje humor. Aanrader om te zien. Echt de moeite waard gewoon top.
gerline
Een indrukwekkende, spannende, komische film. Het kan dus ook allemaal zonder geweld of mensen vermoorden. De film had verschillende wendingen in het verhaal. Dat zorgde ervoor dat ik geboeid bleef kijken. Het einde van het verhaal had ik daarna nog steeds niet verwacht en daarom geef ik de film een 8. Goed uitgespeeld, ook met hier en daar tintje humor. Aanrader om te zien.
Michel
Spannende, moeilijk te voorspellen film. Denzel Washington speelt zoals altijd weer geweldig. Vind de scènes waar naar de toekomst gekeken wordt juist niet verwarrend. Deze scènes maken de film extra spannend. Jodie Foster heeft een prima bijrol, die ze goed vertolkt. Al met al is dit een prima film om op een vrije avond te bekijken. De film bevat een goede verhaallijn, prima acteurs, spannende scènes en een verrassend plot!
Derk
Dit was echt een goede thriller! Er is allemaal veel over nagedacht en je wordt er helemaal in meegesleept. De hoofdrolspeler vind ik echt top want hij toont ontzettend veel lef. Het enige minpunt vind ik dat er soms vooruitblikken langskomen dat stoorde me een beetje. Maar echt een aanrader!
Anoniem
Eigenlijk een hele rustige film, maar een goed en sterk verhaal. Knap geacteerd door beide hoofdrolspelers. De flashforwards zijn op het begin wat verwarrend, maar worden halverwege de film duidelijker. Het einde is toch nog vrij verrassend waarbij het begin van de film opgehelderd wordt.
Loed
Goede film met prima acteerprestatie van Denzel Washington. Moest in het begin even wennen aan de gedeeltes in de film die al later in de tijd bleken te zijn, maar op een gegeven moment was dit niet storend meer!
loading