Doornroosje K3 (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het hele koninkrijk viert feest, want er is eindelijk een prinsesje geboren! Het geluk lacht het lieve meisje toe,...
Doornroosje K3

Doornroosje K3

Kids Musical Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2007 Duur: 1 u 52 min

Het hele koninkrijk viert feest, want er is eindelijk een prinsesje geboren! Het geluk lacht het lieve meisje toe, ze is de oogappel van het liefdevolle koningspaar en de schat van het volk. Tijdens het grote geboortefeest spreken de 3 Goede Feeën elk hun hartewens uit voor het prinsesje. Maar het feest wordt ruw verstoord door de komst van de Slechte Fee. Die is woedend omdat ze niet werd uitgenodigd op het geboortefeest. Zij doet een akelige wens... Het begin van een ongelooflijk live spektakel dat het hele gezin meevoert in een wereld vol fantasie, romantiek en spanning... betoverend mooi!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Doornroosje K3 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anne Marie
Superleuke musical met 'Mieke' van Megamindy als Doornroosje! M'n dochter heeft 'm al heel vaak gezien, maar iedere keer geniet ze weer van de prachtige muziek. En ik zelf ook! Natuurlijk zijn de feëen (K3) erg leuk!

Reviews

Gilles
Mooie kostuums en decors!! Een musical die tot leven komt!!
Anoniem
Erg leuke, maar ook spannende musical van K3 over het bekende sprookje Doornroosje. Mijn kleindochter van 5 was er helemaal weg van. Ik heb zelf ook met veel plezier meegekeken.
Aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder.
Mark
Als je K3 leuk vindt, is het best een leuke film, jammer dat K3 er niet echt heel veel in voor komt.
Danny
Ik vond vooral de liedjes leuk. Ik geef deze film een 8.
Kenla
Mijn dochter is helemaal weg van K3! Deze film was dan ook erg geschikt voor haar! Ze heeft de film meerdere malen gekeken en vond het niet leuk dat de huurperiode voorbij was. Leuke film dus!
loading