The Dukes of Hazzard (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alle remmen los en plankgas! De General Lee staat volgegooid en wel startklaar voor een spetterende...
The Dukes of Hazzard

The Dukes of Hazzard

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 1 u 43 min

Alle remmen los en plankgas! De General Lee staat volgegooid en wel startklaar voor een spetterende spektakelfilm die de hilarische grappen, spannende achtervolgingen en knotsgekke actiescènes in een moordend tempo aaneenrijgt. In deze bioscoopbewerking van de langlopende televisieserie geven nieuwkomers en veteranen als Johnny Knoxville, Seann William Scott, Jessica Simpson, Burt Reynolds en Willie Nelson perfect gestalte aan de populaire personages uit The Dukes of Hazzard. Het toerental wordt nog hoger opgedreven op deze Unrated Version, die je vergast op tal van Uitzinnige Fragmenten die de bioscoopversie niet haalden. De good old boys zijn er weer, grappiger, sneller en wilder dan ooit tevoren!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Dukes of Hazzard aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
van
Een zeer geslaagde film. Bevat zeker een goede dosis humor. Zeker de moeite waard om eens te huren voor een avondje film kijken! Ook niet geheel onbelangrijk; leuk voor hem en haar! Dus van alle markten thuis! Een aanrader.

Reviews

Erik
Valt wat tegen. Ken de serie nog uit mijn jeugd, die was beter.
loading