Christmas In Wonderland (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Voor de familie Saunders lijkt het komende kerstfeest een complete mislukking te...
Christmas In Wonderland

Christmas In Wonderland

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 35 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Voor de familie Saunders lijkt het komende kerstfeest een complete mislukking te worden. Ze zijn net van Los Angeles verhuisd naar de Canadese stad Edmonton. Daar hebben ze geen vrienden en geen geld. En afgezien van de altijd blije Mary zijn ze ook helemaal niet in de stemming om kerst te vieren. Tot overmaat van ramp zit ma door overboekingen nog vast op het vliegveld van Los Angeles. Zodoende zullen de kerstinkopen gedaan moeten worden door pa en de kinderen, Danny, Brian en Mary. Maar dan slaat het kerstgevoel plotseling toch toe: in het winkelcentrum vinden Brian en Mary zomaar een heleboel geld. Ze besluiten ongegeneerd te gaan shoppen en kunnen hun lol niet op. Totdat ze een bende criminelen achter zich aan krijgen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Christmas In Wonderland aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Lenny
Dit is gewoon een hele leuke en gezellige komedie die het dubbel en dwars waard is om met het hele gezin naar te kijken! Leuke acteurs en een leuk verhaal, wat wil je als filmkijker nog meer?

Reviews

judit
Een beetje flauwe familiefilm met voorspelbare en slappe grappen. Wel met een happy end en lieve details. Misschien iets voor een regenachtige middag? Of om je nichtje van 6 even stil te houden als je moet oppassen? Zeker niet voor een verfijnde filmkenner.
Aileen
Dit is was zonde van mijn moviepoints. Ontzettend voorspelbaar. Zo hebben we de afgelopen 10 jaar al honderden kerst films gezien. Zeker niet de beste acteerprestatie van P.S. Alleen kijken als je echt niet anders kan.
Anoniem
Een ontzettend leuke familiefilm. De acteurs spelen goed en vooral leuk. Ook is het leuk om Patrick in een film te zien. Echt een aanrader voor mensen die van een komedie houden. En natuurlijk voor mensen die van lachen houden! Al met al geef ik deze film een 9!
Frida
Een leuk filmpje in de sfeer van "Home alone". Geschikt voor het hele gezin. Geen topfilm maar wel leuk ter vermaak.
loading