Lock Stock and Two Smoking Barrels (1998) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier vrienden, een half miljoen pond een grote puinhoop... Eddy, Soap, Tom en Bacon hebben een...
Lock Stock and Two Smoking Barrels

Lock Stock and Two Smoking Barrels

Misdaad
Taal: Engels Jaar: 1998 Duur: 1 u 43 min

Vier vrienden, een half miljoen pond een grote puinhoop... Eddy, Soap, Tom en Bacon hebben een plan. Dankzij Eddy's pokertalent zullen ze op één avond een smak rijker worden. Wat ze niet konden voorzien, was dat de organisator geen zin heeft om eerlijk te spelen. Resultaat: de vier raken niet alleen hun centen kwijt maar staan nu ook een half miljoen pond in het krijt bij de gevreesde gangster. Ze krijgen één week om hun schulden goed te maken. Een week om een nieuw plan te verzinnen voor de Vereffenaar op bezoek komt. Met alle gevolgen van dien.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lock Stock and Two Smoking Barrels aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een waanzinnig goede film. Een echte Guy Ritchie-film. Snel gefilmd, met de nodige aandacht voor de grafische weergave. Het plot is simpel en toch erg sterk. Vooral Jason Statham zet in deze film een hele sterke rol neer. De film zit vol met genuanceerde en soms ongenuanceerde humor, die iedereen wel kan waarderen. Ondanks dat het allemaal criminelen betreft, krijg je toch medelijden met de stupiditeit van sommige karakters in de film.

Reviews

Anoniem
Geweldige film van Guy Ritchie, het acteerwerk past perfect bij deze film. Er gebeurt van alles, gaat van alles mis... Als je Snatch hebt gezien is deze ook zeker de moeite waard.
loading