Serenity (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Gezagvoerder Malcom Reynolds is een verbitterde veteraan die de pech had het verkeerde kamp te kiezen tijdens de...
Serenity

Serenity

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 1 u 54 min

Gezagvoerder Malcom Reynolds is een verbitterde veteraan die de pech had het verkeerde kamp te kiezen tijdens de galactische onafhankelijkheidsoorlog. Sindsdien scharrelt hij zijn kostje bij elkaar aan boord van zijn ruimteschip, de Serenity, samen met zijn kleine bemanning vrijbuiters. Wanneer Mal een jonge arts en diens telepathische begaafde zus aan boord neemt, haalt hij zich meer problemen op de hals dan hem lief is. De twee zijn op de vlucht voor de interplanetaire machthebbers en sleuren de Serenity zo mee in een meedogenloze strijd tegen de onstuitbare militaire Alliantie en de gruwelijke, kannibalistische 'Reavers'. Maar het grootste gevaar bevindt zich aan boord van het ruimteschip zelf..

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Serenity aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Heerlijke Science fiction film.

Reviews

Stefan
Vermakelijke film voor wie van SF houdt, en dat is toevallig mijn ding. Voor een ander publiek zal het ook wel een leuke film zijn, maar over het algemeen blijft de film matig. Sommige karakters blijven behoorlijk vlak of zijn stereotype.
De sfeer, kleding en sets doen denken aan Star Trek met een twist. Het plot is niet heel spannend en daardoor is de film helaas wat voorspelbaar.
Mocht je een avondje weer even in space willen zijn, dan kun je deze gerust kijken. Minder geschikt voor de nuchtere of kritische kijkers.
loading