Floris (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Floris is de spannende avonturenfilm, waarin Floris jr. (Michiel Huisman) zijn vader wil bewijzen dat ook hij een held kan...
Floris

Floris

Nederlandstalig Familie Speelfilm
Taal: Nederlands Jaar: 2004 Duur: 1 u 42 min

Floris is de spannende avonturenfilm, waarin Floris jr. (Michiel Huisman) zijn vader wil bewijzen dat ook hij een held kan zijn door ervoor te zorgen dat het heilige relikwie met wonderlijke krachten nooit in de verkeerde handen terecht zal komen. Samen met Pi (Birgit Schuurman) neemt Floris jr. het op tegen de Hertogin van Gelre (Linda van Dyck), Van Rossum jr. (Daan Schuurmans), Kleine Pier en Sergeant jr. (Kees Boot).

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Floris aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Heerlijk met de kids deze film bekeken. Wat een geweldige Nederlandse film is dit. Spanning, actie en humor. En er zit ook nog eens een leuke kinder-verhaallijn in. De kids begrepen de hele film. Leuke film voor een regenachtige zondagmiddag. Aanrader dus!

Reviews

Anoniem
leuk
loading