Wonder Woman (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Voordat ze Wonder Woman was, stond ze bekend als Diana, prinses van de Amazones, in training voor een onverslaanbare...
Wonder Woman

Wonder Woman

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 2 u 15 min

Voordat ze Wonder Woman was, stond ze bekend als Diana, prinses van de Amazones, in training voor een onverslaanbare strijder. Opgegroeid op een beschut en paradijselijk eiland, en nadat een gecrashte Amerikaanse piloot verhalen vertelt over een enorm conflict in de buitenwereld, besluit Diana haar thuis te verlaten, overtuigd dat ze die dreiging kan stoppen. Ze vecht samen met anderen in een strijd om alle oorlogen te stoppen en ontdekt haar ware krachten... en haar ware lot.

Inspirerend Krijgshaftig Goed vs Kwaad Speciale effecten Eerste Wereldoorlog Themyscira

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Geert
Het verhaal van Wonde Woman start hedendaags maar gaat dan terug in de tijd naar haar vroegste jaren. Afgezonderd van deze wereld wordt ze opgeleid in het leven van een amazone, een leger van vrouwen die de wereld moeten beschermen. Wanneer een soldaat toevallig hun plaats ontdekt wordt ze meegetrokken in de wereldoorlog, die zij meent te kunnen stoppen. Typische helden film maar nu eens met een vrouw. Knap geacteerd, leuk verhaal en leuke introductie in het rijtje van Avengers en Justice League. Even in België en je hoort vlaams praten id film, leuk detail. Aanrader
loading