Storm Warning (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Pia en Rob komen tijdens een reisje met hun boot met motorpech te zitten en weten uiteindelijk in een moerasachtig...
Storm Warning

Storm Warning

Horror
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 22 min

Pia en Rob komen tijdens een reisje met hun boot met motorpech te zitten en weten uiteindelijk in een moerasachtig gebied terecht te komen. Dan stuiten ze op een oud en afgelegen huis en gaan naar binnen om een telefoon te zoeken. Maar op dat moment komen de drie bewoners thuis en doen Pia en Rob een afschuwelijke ontdekking.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Storm Warning aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Niet meer de recentste film maar zeker één van de beste die ik de laatste tijd via deze site gezien heb. De hoofdrolspelers zijn echt goed: overtuigend gespeeld en dus zeker een aanrader. Er is ook niks onrealistisch aan deze film, eerder een thriller dan een horror.

Reviews

Cynthia
Goede film en goed geacteerd. Het zal je maar overkomen zeg... Heel realistisch en idd geen horror maar een thriller. Maar desalniettemin erg spannend en zoals ik al eerder vermeldde heel erg realistisch. Geen special effects maar wel een vrouwelijke McGyver, daar moest ik meteen aan denken toen ik haar zo technisch bezig zag met de geweldige booby-trap!! Ik geef deze film een 8!!
Anoniem
Qua verhaal is deze film dan misschien niet zo origineel, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Ook zitten er, zoals in de meeste films, een aantal momenten in waarvan je als kijker toch denkt: "Mais Pourquoi?" (ook al weet je dat de film anders te snel voorbij zou zijn). Het verhaal komt ietwat langzaam op gang, maar als onze twee hoofdrolspelers eenmaal op DE plaats des onheils aangekomen zijn, blijft het verder dan ook spannend. Nadia Fares is steengoed als Pia, Robert Taylor heeft eigenlijk niet veel te doen. Onze psycho's brengen hun 'twisted' karakters ook ziekelijk overtuigend. De effecten zijn onwaarschijnlijk goed, realistisch en bloederig, dus qua blood & gore zit je zekers te weten goed!
Mohamed
Film is mooi. Beeldkwaliteit Top!! Script soms spannend soms minder (voorspelbaar). Regie is goed. Acteurs goed in de rol op sommige na. Deze film krijgt van mij een A kwaliteit (goede kwaliteit).
Anoniem
Echt onwijs spannende thriller van begin tot eind, dit is je ergste nachtmerrie. Heb er hartkloppingen van.
loading