Valentine's Day (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wat een sterren, wat een plezier! Een cast vol beroemdheden schittert in deze hilarische en hartverwarmende...
Valentine's Day

Valentine's Day

Romantiek Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 2 u

Wat een sterren, wat een plezier! Een cast vol beroemdheden schittert in deze hilarische en hartverwarmende romantische komedie van de regisseur van Pretty Woman en The Princess Diaries. Een kijkje in het leven van de liefde, waarin verhalen kriskras door elkaar lopen, botsen en weer net zo hard terugkomen. Er wordt een aanzoek gedaan. Bloemen worden niet bezorgd. Eindelijk komt de aap uit de mouw. En niet hij, maar zij wordt ineens spontaan verrast. Ruzies, zoenen, de verkeerde wendingen, de juiste beslissingen en nog ontstellend veel meer. Of je nu pas net komt kijken in de liefde of er al helemaal klaar mee bent, je wordt verliefd op dit feest van romantiek, vol humor, met maar liefst 19 grote sterren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Valentine's Day aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Geweldige liefdes film. Leuk om met de familie,zus,moeder of vriendinne te kijke. Hoop humor. Leuke verhaallijn. Top spelers. Lekker zwijmelen. kijk dus.

Reviews

Anoniem
Leuke film, wel erg 'sweet'.
Door de vele bekende celebs is het leuk om naar te kijken, maar je moet je aandacht erbij houden om het te kunnen blijven volgen ((te)veel verhaallijnen).
Marcia
Aardige film, maar ondanks de goede cast een beetje teleurstellend. Doordat er zoveel verschillende verhaallijnen zijn, leer je de karakters niet echt kennen en bleef het een beetje oppervlakkig. Ik heb leukere romantische films gezien.
judit
Alleen voor vrouwen! In de style van all you need is love, maar toch iets minder leuk. soms een beetje tuttig, soms een beetje saai, soms een beetje te voorspelbaar. Desniettemin leuk voor een zondag middag als je man even met de jongens aan het voetballen is.
Arie
Leuke liefdes film. Als je deze film gaat kijken dan zie je wel een beetje wat je al verwachtte van te voren maar toch wel leuk in elkaar gezet.
Anoniem
Wel een lieve film, maar wel weer zoals elke andere. Deed me een beetje denken aan Love Actually en alles is liefde, alleen wel met minder humor als je het mij vraagt. Ik wilde wel weer eens wat nieuws zien rond de liefde, dat viel een beetje tegen. Verder blijft het natuurlijk wel een lekker makkelijke film die je op een avond kijkt wanneer je geen zin hebt in een diepgaande film! Wat dat betreft wel een redelijke aanrader..
Jeanine
Een film met een lach en een traan en sterrencast, een echte meiden film die je gezien moet hebben als je van romantische films houdt.
Cobie
Veel liefdesverhalen door elkaar heen, wat het soms lastig maakt om te volgen wie nu bij wie hoort. Met daarbij enkele verrassende wendingen die je niet direct ziet aankomen. Als je ervoor in de stemming bent een aanrader.
loading