Poseidon (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Oudejaarsavond op de Poseidon. Feestende passagiers heffen het glas en brengen een toost uit op de toekomst. En die valt...
Poseidon

Poseidon

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 34 min

Oudejaarsavond op de Poseidon. Feestende passagiers heffen het glas en brengen een toost uit op de toekomst. En die valt met de deur in huis: een 50 meter hoge vloedgolf laat het schip kapseizen en een wanhopige strijd om te overleven kan beginnen. Josh Lucas, Kurt Russell, Richard Dreyfuss, Emmy Rossum en vele anderen vertolken de passagiers die op elkaar zijn aangewezen om te ontsnappen uit een hel van water en vuur. Hun wereld staat letterlijk op z'n kop. Er is nog een hoofdrolspeler in deze razend spannende en spectaculaire actiethriller: de machtige Poseidon, met zijn 13 dekken en 20 verdiepingen, die rolt, stampt en ontploft. De spanning is ondraaglijk. Filmfans: alle hens aan dek!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Poseidon aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Goede film ondanks dat hij in veel opzichten wat weg heeft van de Titanic. Mooie special effects, goed in beeld gebracht.
loading