The Prince And Me 4 (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een jaar na hun koninklijke bruiloft ontvangen de knappe jonge Koning Edvard en Koningin Paige van Denemarken...
The Prince And Me 4

The Prince And Me 4

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 29 min

Een jaar na hun koninklijke bruiloft ontvangen de knappe jonge Koning Edvard en Koningin Paige van Denemarken een uitnodiging voor de bruiloft van de jongste dochter van Koning Saryu van Sangyoon, Prinses Myra. Ze vertrekken naar Azië, niet wetend dat het avontuur van hun leven gaat beginnen. Bij aankomst ontdekt Paige dat Prinses Myra ongelukkig is; haar huwelijk is gearrangeerd door haar vader en haar toekomstige echtgenoot Kah is bazig en opportunistisch. Ze is in het geheim verliefd op Alu, een jonge olifantendompteur. De situatie gaat van kwaad tot erger tijdens een groot feest vóór de bruiloft, als Paige de eer te beurt valt om Kayla te berijden, de koninklijke olifant. Alu, die de olifant leidt, ziet Kah ruzie maken met Myra en snelt toe om haar bij te staan. Eddie probeert tussenbeide te komen, raakt verzeild in een knokpartij met Kah en Paige springt van Kayla af om hem te helpen, met rampzalige gevolgen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Prince And Me 4 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Totaal ander soort film als deel 1 en 2. In dit deel gaan ze naar de jungle en gebeuren er allemaal spannende dingen. Het einde is voorspelbaar. De laatste 2 films is er ook een nieuwe acteur die prince edvard speelt en paige word gespeeld door de actrice die de rol al vanaf deel 2 speelt. Een aanrader als je ook deel 1/2 leuk vond. Maar laat de mannen maar niet meekijken!

Reviews

Anoniem
Heel erg leuk. Paige en Edward reizen door de jungle en beleven allerlei avonturen. De film is totaal niet meer te vergelijken met het type film dat deel 1 was. Ook zijn inmiddels beide hoofdrolspelers van acteur/actrice gewisseld. Maar het totaalplaatje toch weer leuk, af en toe een beetje flauw. En vooral Soren is leuk natuurlijk!
Liz
'The Prince and me 4'is een gezellige en romantische film. Af en toe is er een spannende scène. De film is niet echt realistisch. Dat maakt het juist wat sprookjesachtig. Al met al een leuke film om ff lekker te ontspannen...
Anoniem
Leuke gezinsfilm. Geen ijzersterk verhaal, maar toch wel leuk om even te ontspannen. Ook geschikt voor kinderen, maar niet te jong: er zitten wat spannende stukjes in. Natuurlijk loopt deze film goed af en het is dan ook echt een 'feel good'movie.
Margo
Het is best een grappige film. Ik vond het wel even heel erg wennen dat het andere hoofdrolspelers waren. Vooral die prins kon ik moeilijk bevatten als prins zijnde. Dat werd wel beter gaandeweg de film. De butler vond ik erg grappig. Gewoon een gezellige familie-wegkijk film.
Anoniem
Leuke tijddoding, ik heb me wel vermaakt. Wel een zeer onwaarschijnlijk verhaal naar mijn mening. Maar het blijft toch leuk, zelfs al is het deel vier. Ik moet telkens weer lachen om deze films... Dus: leuke film. Onrealistisch verhaal, maar leuke film!
Anoniem
Leuke film om te kijken. Blijft leuk, zelfs na 3 delen. Acteurs doen het goed en ondanks dat de film geen versassend einde heeft blijft hij interessant tot het einde. Een aanrader voor iedereen die een leuke film wil kijken. Op naar deel 5?
Anke
Heerlijke film waarbij je even niet hoeft na te denken. Ik kan hier echt van genieten lekker met vriendinnen of alleen met een zak chips op de bank.
Denise
Een heerlijke film als je even geen zin hebt in een mega ingewikkeld verhaal. Voor alle leeftijden geschikt, prima familiefilm.
aline
Leuke film waar je niet bij na hoeft te denken.
loading