For the Love of a Dog (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Een waar gebeurd verhaal over een gezin en de inspanning van een stad om een...
For the Love of a Dog

For the Love of a Dog

Familie Drama
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 21 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Een waar gebeurd verhaal over een gezin en de inspanning van een stad om een geliefde en heldhaftige hond genaamd Semper Fi te redden. De vader van het gezin en zijn vrouw kampen met de 'problemen' van hun tweeling, en de capriolen van hun vroegrijpe zes jaar oude dochter. Hun leven kabbelt voort, totdat ze een heftige diagnose onder ogen moeten zien van hun trouwe en zeer geliefde Golden Retriever, Semper Fi. De familie kan zich de dure operatie die de hond nodig heeft niet veroorloven. De tweeling komt met een plan. Ze zijn een buurtplein verkoop van plan en doneren hun kostbaarste bezittingen. Hun knorrige buurman speelt een onverwachte rol in het uiteindelijke succes van de fondsenwerving. Voordat Semper Fi op gaat voor zijn operatie, verricht hij een heldhaftige daad die bijna zijn leven beëindigt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om For the Love of a Dog aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
A.T.H.
Wat een leuke,lieve film. Hartverwarmend om te zien hoe mensen veranderen en zich inzetten voor een dier dat ernstig ziek is. Mooie en ontroerende film.

Reviews

Marijke
Een leuke film, met een traangedeelte, maar je kunt om sommige dingen ook erg lachen. En natuurlijk een heel mooi einde.
Mooi zoals ze zich inzetten voor hun hond. Meer dan het kijken waard.
Anoniem
Leuke familiefilm. Beetje slap verhaal, maar gezellig om met de kinderen te kijken. Had een wat spannender verhaallijn verwacht. Het verhaal gaat wat van de hak op de tak. Maar daar is het ook een kinderfilm voor.
Anoniem
Een film die zeker de moeite waard is om te kijken. Het is een emotioneel verhaal. Het is leuk om te zien dat de kinderen uiteindelijk toch zo veel om de hond geven dat ze er alles voor op willen geven. Ook volwassenen kunnen omslaan als een blad van een boom. Inderdaad een film voor het hele gezin.
Anoniem
Ik vond de film heel leuk en zielig, maar soms ook wel grappig. Ik vond het ook goed dat er een echt verhaal in de film zat, want dat zit niet in alle films. Bij de beschrijving stond dat ze problemen hadden met hun vroegrijpe dochter maar daar heb je helaas niks van gemerkt. Maar verder absoluut een aanrader! Een echte familie film voor het hele gezin!!!!!!!!!!!!
loading