Leningrad (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Britse Kate Davis is verslaggeefster in het Russische Leningrad tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na een Duits...
Leningrad

Leningrad

Oorlog Drama
Taal: Russisch Jaar: 2009 Duur: 1 u 46 min

De Britse Kate Davis is verslaggeefster in het Russische Leningrad tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na een Duits bombardement wordt zij vermist, maar haar vriend Philip Parker - Amerikaans journalist en winnaar van de Pulitzerprijs - legt zich hier niet bij neer. Als hij aanwijzingen krijgt dat Kate nog in leven is, gaat hij naar haar op zoek in de belegerde stad.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Leningrad aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een erg indrukwekkende film. Het duurt wel erg lang voor je weet wat er allemaal speelt. Maar het is een mooie oorlogsfilm. Goed opgebouwd en goed neergezet. Wel zou er wat meer snelheid in mogen, zou de film goed doen! De acteurs speelden hun rol heel goed. Het teruggaan voor de jongen was wel enigszins te voorspellen! Alleen is in de beschrijving aangegeven dat Parker blijft zoeken en dat zie je in de film niet echt terug!

Reviews

Anoniem
Indrukwekkende film. Realistisch. Een aanrader, maar niet voor een ''ontspannen'' avondje, film maakte nogal indruk.
Eline
Deze film hebben wij gisteren gekeken. Hij is erg indrukwekkend. In het begin wisten wij niet goed waar de film heen zou gaan. het verhaal is mooi en indrukwekkend. Het is zeker een film die aan te raden is. Let wel: het is zeker een oorlogsfilm, wat ook duidelijk in beeld in gebracht. Geen romantische film, maar 1 waar je over na gaat denken. Zeker een aanrader dus.
Cobie
Zojuist de film bekeken. Ik ben nog onder de indruk van de moed van de hoofdpersonen. Ze offeren alles op voor (andermans) kinderen. Een aanrader. Zeker als je van een oorlogsverhaal met inhoud houdt.
loading