I'll Never Die Alone (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier studentes en vriendinnen reizen terug naar hun families over de afgelegen vlakten van La Plata,...
I'll Never Die Alone

I'll Never Die Alone

Horror
Taal: Spaans Jaar: 2008 Duur: 1 u 23 min

Vier studentes en vriendinnen reizen terug naar hun families over de afgelegen vlakten van La Plata, Argentinië. Onderweg zijn ze per ongeluk getuige van een gruwelijke misdaad die gepleegd wordt door een bende lokale criminelen. Ze worden gevangen genomen, op wrede wijze verkracht en sommigen van hen worden zelfs als beesten afgeschoten... De overlevende vrouwen zweren wraak... en met niets ontziende doortastendheid jagen ze de mannen op tot het bittere en bloedige eind.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om I'll Never Die Alone aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Deze film is inderdaad traag van opbouw. Persoonlijk vond ik deze film nogal hard, traumatisch en laat enorm veel indruk op je achter. Maar van de andere kant ook realistisch, je weet dat er dagelijks vrouwen misbruikt worden, daarom is het ook gruwelijk om te kijken, maar buiten dit vond ik het een goede film, maar je moet er tegen kunnen. Deze film laat je niet snel los! Vind het ook knap dat de 4 hoofdpersonen deze rol zo goed hebben vertolkt!!!

Reviews

Anoniem
Deze film is niet geschikt voor wie niet van trage films houdt. Er wordt duidelijk de tijd genomen voor de opbouw. Hoewel de film zeer gruwelijk is deze niet echt vergelijkbaar met een klassieke horrorfilm. Het is meer een arthousefilm met wat horrorelementen.
loading