Los Abrazos Rotos (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Veertien jaar geleden nam het leven van Harry Caine, of Mateo Blanco zoals zijn echte naam luidt, een...
Los Abrazos Rotos

Los Abrazos Rotos

Romantiek Drama Arthouse
Taal: Spaans Jaar: 2009 Duur: 2 u 2 min

Veertien jaar geleden nam het leven van Harry Caine, of Mateo Blanco zoals zijn echte naam luidt, een dramatische wending. Door een auto-ongeluk verloor hij niet alleen zijn zicht, maar ook zijn grote liefde Lena. Nu krijgt de eens zo succesvolle regisseur en schrijver alleen nog steun van zijn manager Judit en haar zoon Diego. Over zijn verleden praat hij niet en niemand vraagt er ook naar. Totdat op een dag Diego een ongeluk krijgt en Harry zich over hem ontfermt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Los Abrazos Rotos aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Voor het eerst dat ik een blinde goed geacteerd zie. Over heel de film twee kleine foutjes maar die vallen in het niet bij de rest. Goed acteerwerk, onverwachte wendingen. Realistische scenes en locaties. Boeiende en soms ontroerende film. Een mooi mix tussen spanning, romantiek en intrige. Echt een aanrader. Twee uur kijkplezier.

Reviews

chris
Almodovar is een genereus filmmaker. Fijne beelden, spanning tot op het einde. Het spelen met tijd en met emotie maakt deze film het uitkijken tot de laatste minuut waard. Fijne humor, doordacht en onvoorspelbaar.
loading