Asterix en de Vikingen (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. In het favoriete dorp van Gallië is iets bijzonders gebeurd. Hippix, het stoere...
Asterix en de Vikingen

Asterix en de Vikingen

Komedie Animatie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2006 Duur: 1 u 15 min

NEDERLANDS GESPROKEN. In het favoriete dorp van Gallië is iets bijzonders gebeurd. Hippix, het stoere neefje van de baas, is net aangekomen uit de grote stad Parisium. Asterix en Obelix hebben de onmogelijke taak gekregen van hem een echte man te maken, maar in Hippix schuilt een enorme lafaard en de harde training die hij krijgt, verandert hier weinig aan. Intussen zijn de Vikingen aan land gekomen in Gallië, vastbesloten om deze kampioen van angst te vinden. Deze zal hen namelijk, zoals voorspeld door hun helderziende, leren vliegen. Wanneer Hippix ontvoerd wordt door de Vikingen, zetten Asterix en Obelix de achtervolging in naar het hoge, ijskoude Noorden. Maar Hippix is inmiddels volledig in de ban van de mooie en dappere Abba.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Asterix en de Vikingen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sven
De kids vonden hem geweldig. blijven leuke films voor ze.

Reviews

Anoniem
Asterix en de Vikingen is een film die optimaal gebruik maakt van het bronmateriaal en er een frisse, eigentijdse draai aan geeft. Het animatiewerk en de eigen aanvullingen aan het oorspronkelijk stripverhaal zijn door de band zeer geslaagd. De personages en het plot komen mijns inziens beter tot zijn recht dan in de strip zelf. De film is in ieder geval entertainend. Enige minpunt is het nogal rechtlijnig en voorspelbaar verhaal, maar in een Asterix-verhaal primeert uiteraard vooral de humor. In ieder geval is deze film een aanrader voor de liefhebbers van de reeks.
Shirley
Hele leuke familiefilm dat gaat over je angst overwinnen. Zeker het kijken waard. Hippix, een neef van de hoofdman, leert moedig te zijn door allerlei avonturen te beleven.
Anoniem
Dit is echt een leuke film voor jong en oud
Johan
Leuke Asterix en Obelix film alle elementen uit de stripboeken komen hier in terug. Humor, mooie beelden een aanrader voor jong en oud. Vikingen die willen leren vliegen door angst te leren kennen, kom er maar eens op. Oude bekenden ontbreken ook niet zoals de bard, de visverkoper, de smid en natuurlijk de piraten komen langs.
Anoniem
In plaats van de Romeinen zijn in dit geval de Vikingen het lijdend voorwerp. Een geweldige familiefilm die je zeker een paar keer wil terug kijken. Elke keer ontdek je weer nieuwe details die je daarvoor hebt gemist. Samen met mijn boys volop gelachen om de hilarische momenten. Wanneer je van geanimeerde films houdt moet je deze zeker niet missen. Film komt overeen met die van Suske en Wiske en de Texas Rakkers.
Deska
Goede film met vrolijke muziek en leuke karakters. Voor kinderen een leuke film.
Annita
Zeer leuk om vaker te kijken.
mario
Een echte Asterix en Obelix. Alle componenten van de strip zijn behouden en perfect weergegeven in deze tekenfilm.
Aanrader voor fans, zelfs van 't eerste uur, en hun nageslacht van welke leeftijd dan ook.
christophe
Asterix en Obelix is dan misschien wel een oude strip uit een nog veel ouder tijdperk. Deze film werd in een erg hedendaags jasje gestoken wat het bekijken ervan voor zowel jong als oud erg plezant maakt. Mijn kinderen hielden er erg van en ik heb er dus ook van genoten! Laat nog maar komen!
loading