Lake Dead (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wegens het overlijden van haar vader, gaat Sam samen met haar vrienden naar de begravenis op het achtergelaten landgoed...
Lake Dead

Lake Dead

Horror
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 27 min

Wegens het overlijden van haar vader, gaat Sam samen met haar vrienden naar de begravenis op het achtergelaten landgoed van haar vader. Dit wordt echter een nachtmerrie omdat ze achtervolgd wordt door een gestoorde moordenaar, waardoor Sam behalve haar vader, nog meer dierbaren verliest.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lake Dead aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Bianca
Ook weer zo’n film met een stel jongvolwassenen die naar een plek in de wildernis gaan. Dit keer echter omdat ze een motel erven van hun net overleden opa. Echter blijkt er het een en ander te zijn met die mensen daar, dat hun pa eigenlijk altijd al had verteld dat hun opa al lang dood was.
En zo gaan ze er toch op af. En je kunt wel raden wat daar gaat gebeuren. Het is best een spannende film. Maar hij is echt typisch zoals al die films met de jongvolwassenen zijn die op vakantie gaan in een afgelegen gebied.
Anoniem
Leuk om je tijd mee te verdoen, maar slechte acteurs. En het verhaal, ach beetje voorspelbaar. 1 ster is ok
loading