The Prince And Me 3 (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Koning Edvard en Koningin Paige gaan eindelijk op huwelijksreis, na een drukke tijd na...
The Prince And Me 3

The Prince And Me 3

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 28 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Koning Edvard en Koningin Paige gaan eindelijk op huwelijksreis, na een drukke tijd na hun bruiloft. Maar al snel krijgt hun huwelijksreis een andere wending door een minister, die de plek waar het stel verblijft wil verkopen omdat er olie blijkt te zitten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Prince And Me 3 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Elsemarie
The prince and me 3 is echt een leuke film om na the prince and me deel 2 te kijken. Het is zeker een film waar je graag naar blijft kijken. Je wilt hem ook het liefst zo snel mogelijk afkijken om te zien hoe alles afloopt. Het is zeker een goede familie film.

Reviews

Anoniem
Erg leuke film, zeker een aanrader. Hij was erg snel voorbij en is een leuk vervolg op de voorgaande twee films. Jammer dat de acteurs zijn gewisseld, zeker van koning Edvard, maar dat maakt het verhaal niet minder leuk. Erg mooie film, gefilmd in een mooie omgeving en een leuk verhaal. Op naar de laatste/volgende film.
Anoniem
Volgens m'n dochter is deze film een 8 waard. Maar deel 4 vond ze leuker. Moet zeggen dat ik deel 1 niet geschikt vond voor kinderen, maar dat dit wel meer echt een familiefilm is. Inderdaad jammer dat de film een andere Eddie heeft. Vind Kam Heskin wel echt een leuke actrice.
Anke
Heerlijke film waarbij je even niet hoeft na te denken. Ik kan hier echt van genieten lekker met vriendinnen of alleen met een zak chips op de bank.
Wel vind ik hem van alle The Prince And Me films de minst leuke...
Anoniem
Dit is een heerlijke film, waarbij je absoluut niet hoeft na te denken. Wel vind ik het jammer, dat er een andere acteur is die 'de koning' speelt. Echt een vrouwenfilm!
corieke
De film is een goodfeelmovie met een boel voorspelbare aspecten. De spanning die in deze film moet worden opgebouwd is afgezwakt door de middelmatige karakters die erin spelen, en die eerder je lachspieren trainen dan dat ze je laten trillen op je benen. Verder een grappig en leuk verhaal!
loading