Control (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een woedende Lee Ray, die onder de littekens en tatoeages zit, ligt vastgebonden op een brancard, in afwachting van zijn...
Control

Control

Thriller Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 1 u 40 min

Een woedende Lee Ray, die onder de littekens en tatoeages zit, ligt vastgebonden op een brancard, in afwachting van zijn executie. Terwijl de gevangenisarts hem dood verklaart, krijgt hij in het geheim het aanbod te blijven leven. Onder één voorwaarde: hij ondergaat een experimentele behandeling die hem van zijn moordzucht moet genezen. Dokter Miles Copeland biedt hem een nieuw leven onder een nieuwe naam aan. Met tegenzin gaat Lee Ray akkoord met de behandeling. Wanneer de medicijnen beginnen te werken, krijgt Lee Ray wroeging over zijn slachtoffers en krijgt hij last van nachtmerries over de verschrikkelijke misdaden die hij heeft gepleegd. Na enige tijd keert Lee Ray weer terug in de maatschappij, waar hij zorgvuldig in de gaten wordt gehouden. Hier begint zijn verleden hem te achtervolgen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Control aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
This is an excellent film about the attempts of the pharmeceutical industry to create wonder pills. Those that can turn even psychopathic killers, apparently an impossible disease to cure, into sympathetic loving individuals with compassion, understanding and remorse for other people. Unfortunately, the subject is already caught in a life of syndicates, crime and contracts, addicted to drugs, sex, violence and death. Trapped in the scene since his youth which pulls him down again and again.

Reviews

Nicole
Ray Liotta (Lee Ray Oliver) en acteur Willem Dafoe (Dr. Michael (Miles) Copeland) zetten in deze film een geweldige rol/personage neer, wat we ook wel van beide gewend zijn. Deze film gaat over een ter dood veroordeelde Lee Ray, die via Dr. Miles een tweede kans krijgt in de maatschappij door deel te nemen aan een experimentele behandeling die nog niet op mensen is getest, pillen die de agressiviteit en woede-aanvallen flink verminderden. Het is een spannende film waarvan je niet weet en/of verwacht welke kant hij op gaat. Gedurende de film bouwt de spanning zich op. Het is een uniek verhaal, goede cast en een triest maar toch onverwacht en spannend einde! Weten hoe dit afloopt...? Zou zeker kijken!
loading