Encounters at The End of the World (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aan het einde van de wereld leeft een verborgen gemeenschap. Duizend mannen en vrouwen leven...
Encounters at The End of the World

Encounters at The End of the World

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 37 min

Aan het einde van de wereld leeft een verborgen gemeenschap. Duizend mannen en vrouwen leven nauw samen in Antarctica, hun leven riskerend voor baanbrekende wetenschap. Nu wordt er voor de eerste keer een buitenstaander toegelaten. Documentairemaker Werner Herzog reist met enkel een cameraman af naar Antarctica en geeft de kijker in Encounters At The End Of The World toegang tot de woeste schoonheid en rauwe menselijkheid van het ultieme Down Under. Herzog reflecteert en verkent dit ongelooflijke continent van vuur, ijs en knagende eenzaamheid.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Encounters at The End of the World aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Voor de opvolger van het geniale Grizzly Man gaat Werner Herzog naar Antarctica. Interessante mensen en mooie beelden, maar het blijven allemaal een beetje losse stukjes.
loading