Blonde Ambition (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het leven van Katie Gregorstitch verliep geheel volgens plan. Ze groeide op in een klein stadje en al haar dromen...
Blonde Ambition

Blonde Ambition

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 29 min

Het leven van Katie Gregorstitch verliep geheel volgens plan. Ze groeide op in een klein stadje en al haar dromen kwamen uit. Ze werkte lekker veilig in de winkel van haar grootvader en was verloofd met haar jeugdliefde Billy. Katie's leven was een droom. Maar dan ontdekt Katie dat je ook uit de mooiste dromen ruw gewekt kunt worden. Als Katie's grootvader haar op Valentijnsdag verrast met een reisje naar New York om haar verloofde Billy te bezoeken, ontdekt ze tot haar schrik dat hij iets met een andere vrouw heeft. Ze is zo gekwetst en beschaamd dat ze niet meer terug naar huis durft. Ze zoekt haar toevlucht bij de enige andere persoon die ze kent in New York, haar nicht Haley. Haley haalt Katie over om een tijdje te blijven en opent haar de ogen voor de nieuwe kansen die de grote stad haar biedt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Blonde Ambition aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Ellen
Nogal een b-film. Leuk om eens gezien te hebben, maar ik heb er al betere gezien.
loading