Blizzard (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Blizzard is een sprookjesachtig verhaal over een onwaarschijnlijke vriendschap. Jessica is tien...
Blizzard

Blizzard

Kids Familie
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 35 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Blizzard is een sprookjesachtig verhaal over een onwaarschijnlijke vriendschap. Jessica is tien jaar als haar beste vriendin verhuist. Haar wereld stort in. Maar dan verschijnt Jessica's bereisde tante Millie ten tonele. Zij vertelt Jessica een verhaal om haar op te beuren. Een verhaal over vriendschap en de betekenis van het kerstfeest. Het verhaal van tante Millie gaat over een ander jong meisje, Katie, die heel goed kan schaatsen en later kunstschaatster wil worden. Dan ontmoet ze Blizzard, een rendier met drie wonderbaarlijke gaven: ze kan vliegen, ze kan zichzelf onzichtbaar maken en ze kan het verdriet van anderen voelen. Dit laatste leidt haar naar Katie en een verbazingwekkende vriendschap komt tot stand.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Blizzard aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sander
Leuke kerstfilm, ineens een rendier in je schuur en dan ook nog ene die kan praten, wat wilt een kind nog meer!!? Grappig, avontuurlijk,

Reviews

Monique
Oooo een geweldige film voor de kerstdagen. Het effect dat het rendier kan vliegen is leuk, het had alleen wat vloeiender gemogen. Het stukje met de elfen was leuk, vooral toen ze blizzard niet konden zien. Het verhaal is goed in elkaar gezet. Met een lach en een traan heb ik ernaar gekeken. Maar absoluut zou je deze gezien moeten hebben.
loading