The Little Princess (1939) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In het Victoriaanse Engeland wordt Sara Crewes vader die weduwnaar is, naar het front gestuurd en komt Sara op...
The Little Princess

The Little Princess

Drama Klassieker
Taal: Engels Jaar: 1939 Duur: 1 u 32 min

In het Victoriaanse Engeland wordt Sara Crewes vader die weduwnaar is, naar het front gestuurd en komt Sara op een kostschool terecht. Als bericht wordt dat hij omgekomen is, ziet het gemene hoofd van de school haar kans om Sara als hulpje te gebruiken. Sara is doodongelukkig maar wil niet geloven dat haar vader dood is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Little Princess aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Monique
The Little Princess, Shirly Temple ze zet een fantastische kinderrol neer. Al haar films zijn fantastisch, maar dit is degene die het meest bekeken wordt. Er komt veel emotie bij kijken, een goede film voor kinderen, die kunnen er een wijze les uit halen. Wees lief voor elkaar en waardeer alles wat je hebt in het leven en deel met je vriendjes, wees niet zelfzuchtig. Liefde is in deze film ook erg belangrijk. De film doet haar naam eer aan. Deze moet iedereen toch gezien hebben.

Reviews

Anoniem
Hele leuke film, vooral voor kinderen.
Cobie
Het is al een tijd geleden dat ik deze film heb gezien. Destijds heeft de film indruk op mij gemaakt. Het is alleen jammer dat het beeldkwaliteit niet zo goed was. Verder ontbreekt de ondertiteling. Al met al een 7 waard.
Gilles
Er bestaat al een nieuwere film van 'The Little Princess'!
Maar ze zijn allebei even mooi!!
Wie houdt van familiefilms dan is dit er een voor jou en je familie!! :D
loading