Feed (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Philip werkt als cyberdetective. Terwijl hij het internet afspeurt komt hij terecht op een website van 'feeders' en...
Feed

Feed

Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 1 u 37 min

Philip werkt als cyberdetective. Terwijl hij het internet afspeurt komt hij terecht op een website van 'feeders' en 'gainers'. De site blijkt een verzamelplaats te zijn voor mannen die op vet kicken (feeders) en obesitas vrouwen (gainers). Een van die vrouwen is mysterieus verdwenen toen ze over de 270 kg woog. Hij volgt tegen het advies van zijn baas in, de website tot in Toledo, Ohio. Volledig alleen gaat hij steeds verder, op zoek naar wraak...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Feed aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
Uit Australië komen er niet vaak interessante films. Deze prent is daar spijtig genoeg géén uitzondering op. Alhoewel het gegeven erg interessant is, lukt het de regisseur niet verder te komen, dan een ongeïnspireerd B-filmpje. De acteerprestaties zijn belabberd, de enscenering is vreselijk, het camerawerk is ondermaats,... Het lukt de filmmaker zelfs niet te choqueren en dat was zo te zien precies wel zijn voornaamste doel.
mandy
Feed is een vreemde film, waarbij je pas later door hebt wat er mee bedoeld word met een zeer verassend einde tot besluit.
loading