Fahrenheit 9-11 (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Fahrenheit 9/11 handelt over de vermeende banden tussen de familie van George Bush en die van Osama Bin Laden. De...
Fahrenheit 9-11

Fahrenheit 9-11

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 1 u 57 min

Fahrenheit 9/11 handelt over de vermeende banden tussen de familie van George Bush en die van Osama Bin Laden. De film start met de controversiële verkiezingsuitslag van november 2000. Eerst zien we hoe George W. Bush zijn zitje als machtigste man van de wereld veroverde. Maar regisseur Michael Moore vertelt ons ook hoe Bush zijn politieke agenda aan de wereld oplegde dankzij de zwaarste terreuraanslagen in de geschiedenis van VS: 11 september.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Fahrenheit 9-11 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Goede en apart gemaakte documentaire. Wist niet dat het zo'n vies zooitje was. Iets om goed over na te denken.

Reviews

Jurgen
Ook al is niet iedereen fan van zijn stijl, Moore heeft toch weer een uitstekende docu gemaakt.
Gert
Een documentaire van Michael Moore, waarin hij zeer kritisch de periode van de verkiezing van George W. Bush in 2000, de aanslag op de Twin Towers en de daarop volgende oorlog in Irak van zijn commentaar voorziet. Zeer interessant en na het zien van deze documentaire blijft de vraag hangen: wat zou er zijn gebeurd indien Al Gore tot president zou zijn verkozen?
loading