Charlotte Gray (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Frankrijk, 1942, tijdens de bezetting door de Duiters. Charlotte Gray, een jonge vrouw uit Schotland die als geheim...
Charlotte Gray

Charlotte Gray

Drama
Taal: Engels Jaar: 2001 Duur: 1 u 57 min

Frankrijk, 1942, tijdens de bezetting door de Duiters. Charlotte Gray, een jonge vrouw uit Schotland die als geheim agent is gerekruteerd, is actief in het Franse verzet. Haar eigenlijke doel is echter om haar minnaar te redden die in de Royal Air Force zit. Al gauw ontdekt ze dat zij in een wereld waar alles geheim is, alleen zichzelf kan vertrouwen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Charlotte Gray aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Terreur sluipt langzaam maar zeker in ieder mens gedurende de oorlog en ook erna. Deze indrukwekkende film over heldhaftigheid , drama , oorlog , verdriet en liefde toont ons wat er in velen omging .
Charlotte Grey is een zeer aantrekkelijke intelligente vrouw die een opleiding volgt om gedropt te worden in een oorlogsgebied en krijgt anoniem instructies te volgen. Een pakkende film met acteurs die hun rol zeer goed kennen . Verdient een dikke 10 ! Geen minuutje verveling !
loading