Playin for the Kitty (2000) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groep vrienden besluit in de weekends football te gaan spelen, weg van de beslommeringen en vrouwen....
Playin for the Kitty

Playin for the Kitty

Komedie Urban
Taal: Engels Jaar: 2000 Duur: 1 u 22 min

Een groep vrienden besluit in de weekends football te gaan spelen, weg van de beslommeringen en vrouwen. Iedereen heeft zo zijn eigen problemen. Peyton versiert steeds de verkeerde vrouwen. Dewayne is getrouwd maar wordt tijdens het vreemdgaan betrapt. Ty, gescheiden, geniet van zijn vrijheid... totdat hij Keisha ontmoet. Dre houdt nog steeds van zijn ex, maar zij gebruikt hem alleen maar. Jamal, de versierder van de groep heeft zijn handen vol aan vijf afspraakjes, totdat hij Candee ontmoet. Jamals broer Lance gaat op het rechte pad als hij smoorverliefd wordt. De zes vrienden ontdekken steeds meer dat het leven een spelletje football is... Het is pas over als iedereen van het veld is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Playin for the Kitty aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading