Playin for the Kitty online kijken / downloaden: Een groep vrienden besluit in de weekends football te gaan spelen, weg van de beslommeringen en vrouwen. Iedereen heeft zo zijn eigen problemen. Peyton versiert steeds de verkeerde vrouwen. Dewayne is getrouwd maar wordt tijdens het vreemdgaan betrapt. Ty, gescheiden, geniet van zijn vrijheid... totdat hij Keisha ontmoet. Dre houdt nog steeds van zijn ex, maar zij gebruikt hem alleen maar. Jamal, de versierder van de groep heeft zijn handen vol aan vijf afspraakjes, totdat hij Candee ontmoet. Jamals broer Lance gaat op het rechte pad als hij smoorverliefd wordt. De zes vrienden ontdekken steeds meer dat het leven een spelletje football is... Het is pas over als iedereen van het veld is. - Playin for the Kitty
Sluiten
Playin for the Kitty
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Playin for the Kitty

Een groep vrienden besluit in de weekends football te gaan spelen, weg van de beslommeringen en vrouwen. Iedereen heeft zo zijn eigen problemen. Peyton versiert steeds de verkeerde vrouwen. Dewayne is getrouwd maar wordt tijdens het vreemdgaan betrapt. Ty, gescheiden, geniet van zijn vrijheid... totdat hij Keisha ontmoet. Dre houdt nog steeds van zijn ex, maar zij gebruikt hem alleen maar. Jamal, de versierder van de groep heeft zijn handen vol aan vijf afspraakjes, totdat hij Candee ontmoet. Jamals broer Lance gaat op het rechte pad als hij smoorverliefd wordt. De zes vrienden ontdekken steeds meer dat het leven een spelletje football is... Het is pas over als iedereen van het veld is.
Waardering:
Acteurs: Kendrick Celestine, Robert Mcafee, Sherry Calhoun
Categorie: Komedie
Urban
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!