Aliën Agent (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Rykker is een samoeraikrijger uit de toekomst. Een meester met wapens die leeft volgens een strikte code. Maar, Rykker...
Aliën Agent

Aliën Agent

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 30 min

Rykker is een samoeraikrijger uit de toekomst. Een meester met wapens die leeft volgens een strikte code. Maar, Rykker heeft een geheim. Hij is niet menselijk. Julie is een slimme en bijdehante zeventienjarige. Haar ouders werden vermoord door The Syndicate, een duistere criminele organisatie. Julie wil gerechtigheid en zal alles doen om dat te krijgen. Saylon is een huurmoordenaar van achter de sterren. Hij is naar de aarde gekomen om een invasie te lanceren. Isis, de sexy en meedogenloze leider van The Syndicate, is vastbesloten om Rykker te vernietigen en zo de weg te effenen naar Saylon's masterplan.. De vier zullen met elkaar botsen tijdens een titanengevecht dat het lot van de wereld zal bepalen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Aliën Agent aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
In its genre this Film has got extremely high-powered action across Gods who come down to Planet Earth in host bodies and in the style of SG it asks us if they have already had multiple incarnations at key points in history. Like angels and demons they do not fail to kill each other even across the Greek stating that they found a way to kill each other in a higher plane, but then they can still host a body...

Reviews

Johan
18-05-2012 johan.
Aardig verhaal. Strijder van een andere stervende planeet komt terug naar de aarde om de door hun gezaaide mensheid te redden van slavernij en/of totale vernietiging.
Een deel van hun bevolking wil de aarde overnemen en Ryker strijdt samen met een aardlinge hiertegen.
loading