Super Inframan (1975) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De valse en gemene Princess Dragon en haar leger van mutanten proberen de aarde over te nemen. Er is maar een man...
Super Inframan

Super Inframan

Actie Sciencefiction
Taal: Chinees Jaar: 1975 Duur: 1 u 25 min

De valse en gemene Princess Dragon en haar leger van mutanten proberen de aarde over te nemen. Er is maar een man die hen kan stoppen, de door professor Chang gecreeerde Infra-Man.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Super Inframan aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
mario
Een aanrader. Echt wel. Natuurlijk, indien men latex pakken als zonde van de kijktijd beschouwt, dan niet kijken. Het verhaal is simpel, de ondertiteling/vertaling van 't Chinees is dat ook. Er is verdorie veel moeite gestoken in de kostuums (en ja, ook de latex pakken, waar ik zelf ervaring mee heb) en de aankleding van de locatie. Gewoon geniaal hoe in die tijd een supercomputer een hele balzaalmuur kon verlichten in al dan niet willekeurige sequenties. Toch heb ik hier van genoten.

Reviews

Johan
19-05-2012 JOHAN. Nog nooit zo een slechte film gezien, zonde van de tijd. Het is zo slecht dat het nog niet eens hilarisch is. Amateuristische beelden, slecht verhaal. Spelers in belachelijke kostuums en noem maar op. Zo, dat ben ik even kwijt.
loading