Saw V (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jigsaw is dood, maar de nachtmerrie gaat verder! In dit vijfde deel van de SAW-saga wordt onthuld hoe de mysterieuze...
Saw V

Saw V

Horror
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 31 min

Jigsaw is dood, maar de nachtmerrie gaat verder! In dit vijfde deel van de SAW-saga wordt onthuld hoe de mysterieuze seriemoordernaar Jigsaw (Tobin Bell) zijn opvolger opleidde tot een gewetenloze als creatieve killer. Maar FBI-agent Strahm, die zelf aan een dodelijke val van Jigsaw wist te ontsnappen, is Jigsaw's opvolger op het spoor. Ondertussen wordt het bloedige werk van Jigsaw voortgezet: in een kelder worden vijf mensen vastgeketend wakker. Boven hun hoofden zwaait een enorm mesblad. Zo gauw ze proberen los te komen, zal het mesblad hen onthoofden. Hoe kunnen ze deze dodelijke en sadistische val overleven? Het spel is maar net begonnen ...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Saw V aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
leuke film haha

Reviews

Melvin.
Schitterende film, spannend.
Anoniem
Vreselijk goed doordachte film. Blijft spannend van begin tot het eind. Paar keer weggekeken omdat het soms te heftig voor woorden is, je moet af en toe over een zeer sterkte maag beschikken. Acteerprestaties meer dan uitstekend. Ik vond ook het eind heftig en spectaculair. Ik geef deze film een 8, aanrader om te kijken mits sterke maag!
Dewika
Je zou bijna zeggen als je er 1 hebt gezien dan ken je ze allemaal, maar dat is niet helemaal zo. Je weet wel dat er sprake is van het straffen van mensen die foute dingen hebben gedaan, maar daar omheen zit nog een groter verhaal, namelijk het verhaal van de mensen die dit organiseren. Dit krijgt iedere keer weer een nieuwe interessante wending.
Anoniem
Tja, wat zal ik zeggen. Als je er 1 gezien hebt heb je ze allemaal gezien. De eerste 2 misschien 3 delen waren leuk maar daarna weet je het wel... Wel mooie effect btw.
Anoniem
moordlustig spooky. Kijk alle delen. Horror van de hoogste plank. Zeker de moeite waard om te kijke. Hoog bloedgehalte.
loading