Guns 1.01 (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Guns is een rauwe, explosieve film - in twee delen - over vier families die op verschillende manieren betrokken raken...
Guns 1.01

Guns 1.01

Series Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 26 min

Guns is een rauwe, explosieve film - in twee delen - over vier families die op verschillende manieren betrokken raken bij illegale wapenhandel en wapengeweld. De film behandelt de verontrustende kwestie van illegale wapens in Canada, de VS en wereldwijd. Het is het verhaal over de wapenhandelaars, de agenten die hen te pakken proberen te krijgen en de mensen die ongewild met wapengeweld te maken krijgen. De hoofdpersonen in het verhaal zijn twee rechercheurs, die een onderzoek leiden dat zich concentreert op een 23-jarige wapenhandelaar, Bobby Duguid, en zijn mooie vriendin Frances Dett. Rick Merriweather en Ford Sanders zijn twee gedreven rechercheurs, die te kampen hebben met toenemende spanningen in hun relatie naarmate het politieonderzoek complexer en gevaarlijker wordt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Guns 1.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading