La Zona (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alejandro woont met zijn ouders in 'La zona', een exclusieve residentiële wijk in Mexico Stad. De buurt is...
La Zona

La Zona

Thriller Actie Drama
Taal: Spaans Jaar: 2007 Duur: 1 u 31 min

Alejandro woont met zijn ouders in 'La zona', een exclusieve residentiële wijk in Mexico Stad. De buurt is beveiligd met hoge muren, elektrische prikkeldraad en bewakingscamera's om indringers uit de omringende sloppenwijken te weren. Op een nacht slagen drie jonge inbrekers er toch in de surveillance te verschalken. De inbraak loopt echter fataal af voor een oude vrouw en de jongens vluchten in paniek weg. Twee van hen worden door de bewakers neergeschoten, de derde kan ontsnappen. De bewoners nemen het recht in eigen handen, maar hun zoektocht naar de jongen ontaardt al gauw in een meedogenloze klopjacht waarbij geen pottenkijkers uit de buitenwereld worden getolereerd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om La Zona aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading