Grace is Gone (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Stanley Phillips (John Cusack) had zijn hele leven uitgestippeld. Hij zou zijn land dienen en was voorbestemd voor...
Grace is Gone

Grace is Gone

Drama
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 22 min

Stanley Phillips (John Cusack) had zijn hele leven uitgestippeld. Hij zou zijn land dienen en was voorbestemd voor een militaire carriere. Die droom kwam abrupt tot een einde toen bleek dat zijn ogen niet goed genoeg waren. Nu staat hij achter de toonbank in een buurtwinkel, terwijl zijn vrouw Grace als sergeant vecht in Irak. Tijdens haar afwezigheid is Stanley belast met de opvoeding van hun twee dochters, de 8-jarige Dawn en de 12-jarige Heidi. Hij heeft het echter moeilijk om een affectieve relatie met hen op te bouwen en de meisjes missen hun moeder verschrikkelijk. Plots slaat het noodlot toe: Grace komt om bij een aanslag. Stanley besluit voorlopig niets tegen de meisjes te zeggen en beslist spontaan om op een 'road trip' te vertrekken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Grace is Gone aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading