Awake (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Clay Beresford is een 22-jarige miljonair die samen met zijn aanhankelijke moeder een bedrijf leidt dat firma's opkoopt...
Awake

Awake

Thriller Misdaad Drama
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 21 min

Clay Beresford is een 22-jarige miljonair die samen met zijn aanhankelijke moeder een bedrijf leidt dat firma's opkoopt en verkoopt. Hij heeft een relatie met Samantha Lockwood, een meisje van een totaal andere stand, die hij verborgen houdt voor zijn moeder omdat hij bang is dat ze de relatie niet zal goedkeuren. Hij lijkt alles te hebben om gelukkig te zijn maar zijn zwakke hart speelt hem parten. Hij heeft zo snel mogelijk een nieuw hart nodig. Dr. Jack Harper, die hem het leven al eerder redde en sindsdien een goede vriend is, zal de harttransplantatie uitvoeren. Liggend op de operatietafel merkt hij dat zijn verdoving niet naar behoren werkt: zijn lichaam is helemaal verlamd maar hij is klaarwakker. Met andere woorden; hij voelt alles en hoort bovendien wat de dokters zeggen. En daaruit blijkt dat niets in zijn lichaam is wat hij lijkt...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Awake aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Cynthia
Wat heb ik genoten van deze film! Goede acteurs en actrices en een erg verrassend verhaal!! Zo zie je maar weer dat er meer is tussen hemel en aarde... En echt niets is wat het lijkt...

Reviews

Ellen
Goeie thriller, goed geacteerd en leuke mensen om naar te kijken ;) Was blij verrast op het einde.
Iris
Het is een hele leuke spannende film, alhoewel minder eng dan verwacht. Ik vond Clay nog tamelijk rustig reageren voor hetgeen hij moest doorstaan. Wie echt zoiets zou meemaken, zou helemaal gek worden, lijkt mij. Maar ik vond het prima zo, ik vroeg mij al af of ik zou kunnen kijken. De acteurs in de film spelen goed, en zijn leuk om naar te kijken.
Anoniem
Spannende en onderhoudende ziekenhuisthriller, waarin het nachtmerriescenario van iedere mens: om tijdens een operatie niet goed verdoofd te zijn, realistisch wordt gefilmd en geacteerd. De jonge acteurs spelen stuk voor stuk overtuigend hun personage. Of er meer is tussen hemel en aarde zal altijd een raadsel blijven, maar wordt levendig verbeeld in dit verhaal.
Aanbevolen voor een paar uurtjes spanning , maar beter niet vlak voor het slapen gaan.
Ik geef de film een dikke 7.
Anoniem
Ik ben blij dat ik deze film ná mijn operatie heb gekeken, anders hadden ze mij niet onder zeil gekregen. Ik vond het een zeer goede, spannende en originele thriller. Heb mij geen moment van de film verveeld en vind de film een verrassende wending nemen. Acteerprestaties zijn top! Ik geef deze film een 8! Zeker het kijken waard (maar niet als je binnenkort onder narcose moet! ;-)
Anoniem
Awake is voor mij een behoudende thriller. Het idee dat je op een operatietafel wakker wordt en alles kan horen en voelen is goed, maar de uitvoering hiervan pakte mij hiet helemaal. Toch bleef het spannend genoeg om de film af te kijken en hiervoor een 7 te geven. Acteren was goed genoeg en Jessica Elba blijft natuurlijk lekker wegkijken.
Ilana
Je moet er toch niet aan denken, dat je bij kennis bent als je geopereerd wordt?! Je leeft echt mee met 'Clay' (Hayden Christensen) als hij daar zo op die operatietafel ligt... Goede acteerprestaties van Hayden Christensen, Terrence Howard, Lena Olin en natuurlijk Jessica Alba. Redelijke verhaallijn, maar het is toch wel een spannende film. Wij hebben er toch van genoten en deze film krijgt van ons een 8.
Nicole
Een ongelooflijk en heftig verhaal, hoewel het tot op vandaag toch nog steeds gebeurt dat je een operatie ondanks de narcose meemaakt en alles voelt. Doordat ik dit zelf ook heb meegemaakt kon ik me erg inleven in deze film. Het is een spannend verhaal met onverwachte wendingen, ook al is hij soms ietwat overdreven, maar dat past wel bij deze film. Een goed verhaal, perfect geregisseerd, mooi gefilmd, erg goede cast, aangrijpend maar toch genoten van deze film!! Hoewel de film wat langzaam op gang kwam vond ik daartegen het einde wat snel afgekapt! Deze film kan ik jullie wel zeker aanraden, van mij een 8!!
Anoniem
Een apart verhaal: op de operatietafel liggen en alles meemaken en voelen. Daar moet je toch niet aan denken. Had ook niet verwacht dat de film zo zou gaan lopen. En dat is m.i. uniek. Verder zat het verhaal goed in elkaar. Zeker de moeite waard.
Anoniem
Een spannende film, maar kon de spanning niet goed vasthouden.
Het verhaal zit goed in elkaar. Het idee alleen al dat je verlamd op een operatietafel ligt en je alles voelt en hoort. PFffff heftig hoor.
Ik vond het einde too much. De ontrafeling ging wat mij betreft te ver, was te veel.
Het is zeker niet voorspelbaar.
Voor een spannende film met goed acteurs geef ik deze film een 7
Raimond
Ik vind het een redelijk spannende film met een goede verhaallijn, maar zat ook weer niet op het puntje van de stoel. Ik had wel een vermoeden hoe het zou aflopen. Maar dit ligt denk ik aan het feit dat ik veel films heb gezien. Ik vond de acteerprestaties ruim voldoende. Ik vond het qua stijl passen bij Scream en I Know What You Did Last Summer. Waarschijnlijk door 'Highschool' cast.
Alexander
Interessante Amerikaanse thriller uit 2007, geregisseerd door de Engelse filmmaker Joby Harold. Het verhaal is erg origineel. Er wordt goed geacteerd door o.a. Hayden Christensen, Jessica Alba en Lena Olin. Zeker het bekijken waard, maar het is beter dit niet te doen vlak voor een opname in het ziekenhuis!
Anoniem
Spannende film met een verrassende wending! Goed geacteerd en zeker een aanrader. Het plot is niet zoals verwacht en maakt het daardoor een sterk verhaal. Daarentegen is het eind wel een beetje abrupt afgelopen, wat je tegenwoordig in de meeste films ziet. Ik geef een dikverdiende 8.
Anoniem
Het is al even geleden dat ik deze film gezien heb, maar toen ik hem zag staan, wist ik meteen weer waar hij over ging. Een film die blijft hangen dus en dat is altijd goed! De hoofdrolspeler heeft zijn rol goed geacteerd, ook zijn vriendin speelt haar rol geloofwaardig. Een niet voorspelbare film, waarin niets is wat lijkt, je beste vriend je vijand wordt en je vijand je vriend. Zeker de moeite waard om eens te kijken! Van mij krijgt hij dan ook een mooie 8 ;).
loading