Purple Violets (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Patti Peterson is een ongelukkige dertiger in New York City, die haar droom om schrijfster te worden heeft moeten...
Purple Violets

Purple Violets

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 43 min

Patti Peterson is een ongelukkige dertiger in New York City, die haar droom om schrijfster te worden heeft moeten opgeven. Toch blijft het verlangen om ooit een groot novellist te worden, helemaal als ze haar eerste liefde Brian, zelf een succesvol misdaadschrijver, weer ontmoet. Die bewuste avond is ze uit met haar beste vriendin Kate. Brian is op stap met zijn vriend Murphy, die weer een relatie heeft gehad met Kate. Als de vier verhalen ophalen over vroeger, wordt Patti opnieuw verliefd op Brian. Maar ze komt ook tot de ontdekking dat de problemen van toen nog niet zijn opgelost. Purple Violets is een grappig, ontroerend verhaal over vier dertigers die erachter moeten zien te komen hoe ze hun levens kunnen veranderen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Purple Violets aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Mark
Heerlijke film om te kijken. Romantiek op zijn best en die je gezien moet hebben... uiteraard ;)
loading