Najib en Julia (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Pizzakoerier Najib is een vrijgevochten jongen, afkomstig uit een traditioneel Marokkaans milieu. Zijn broer Nasr...
Najib en Julia

Najib en Julia

Drama Komedie
Jaar: 2002 Duur: 4 u 52 min

Pizzakoerier Najib is een vrijgevochten jongen, afkomstig uit een traditioneel Marokkaans milieu. Zijn broer Nasr zit wegens drugshandel in de gevangenis en is door zijn vader verstoten. Najib is de enige die zijn broer nog spreekt. Julia komt uit een welgesteld Haags milieu. Ze traint als hockeytalent bij Jong Oranje. Haar vader is rechercheur, net zoals hun huisvriend Joost die tevens vader is van Julia's trainer en aanbidder. Als het meisje in bijzijn van Najib haar enkel breekt, vallen de twee als een blok voor elkaar. Maar hun liefde krijgt weerstand. Niet alleen vanuit de families, maar ook Joost, die de broer van Najib blijkt te kennen, is er alles aan gelegen om het stel uit elkaar te drijven. Behalve een liefdesportret en spannend verhaal, geeft de serie een goed beeld van de botsingen tussen twee milieus en twee culturen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Najib en Julia aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Anoniem
super film
loading