Eyes Wide Shut (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Stanley Kubricks gedurfde laatste film kan op veel manieren omschreven worden. Als een fascinerende psychoseksuele...
Eyes Wide Shut

Eyes Wide Shut

Thriller Drama
Taal: Engels Jaar: 1999 Duur: 2 u 33 min

Stanley Kubricks gedurfde laatste film kan op veel manieren omschreven worden. Als een fascinerende psychoseksuele ervaring. Als een droombeeld dat je blijft achtervolgen. Als een opwindende thriller. Als een mijlpaal in de carrière van steracteurs Tom Cruise en Nicole Kidman en als een waardig laatste hoofdstuk in de carrière van een briljant regisseur (Roger Ebert, Chicago Sun-Times).Cruise speelt de rol van Dr. William Harford, die zich, nadat zijn vrouw bekend heeft dat ze op seksueel vlak meer verlangt, aan erotische experimenten waagt die zijn huwelijk in gevaar brengen en waardoor hij misschien zelfs verstrikt raakt in een lugubere moordzaak. Naarmate het verhaal evolueert van twijfel en angst naar zelfontdekking en verzoening, voegt Kubrick er meesterlijke elementen aan toe. Stijlvolle opnames met bewegende camera's, een gecontroleerd tempo, levendige kleuren, verrassende beelden: bravourestukjes die van Kubrick een onsterfelijke cineast maken en waar je met je ogen wijd open naar kijkt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Eyes Wide Shut aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading