The Beloved Rogue (1927) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Francois Villon is een dichter-avonturier. Hoewel zijn werken wijd en zijd gelezen worden, levert schrijven hem...
The Beloved Rogue

The Beloved Rogue

Drama Klassieker
Taal: Engels Jaar: 1927 Duur: 2 u 38 min

Francois Villon is een dichter-avonturier. Hoewel zijn werken wijd en zijd gelezen worden, levert schrijven hem niet genoeg op om de rekeningen te betalen. Vandaar dat Villon zich ook met enkele kleine criminele zaken bezighoudt. Op een dag komt hij in botsing met Koning Louis XI en wordt verbannen uit Parijs, wat voor Villon een ergere straf is dan de dood. Hij keert dan ook terug naar Parijs en valt voor de mooie Charlotte die een grote fan van zijn gedichten is. Charlotte staat echter op het punt te trouwen met de Hertog van Bourgondie als onderdeel van een ingenieus plan van hem om Parijs in te nemen. Het is aan Villon om de koning te hulp te schieten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Beloved Rogue aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading