Kappen! (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sander heeft het de laatste tijd niet zo makkelijk. Hij is verliefd op Indra, maar dat lijkt niet wederzijds. Wat Sander...
Kappen!

Kappen!

Drama Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2016 Duur: 1 u 36 min

Sander heeft het de laatste tijd niet zo makkelijk. Hij is verliefd op Indra, maar dat lijkt niet wederzijds. Wat Sander niet weet, is dat Indra denkt dat hij al een vriendin heeft. Daarnaast gaan zijn beste vrienden, Chris en Maarten, steeds meer om met de losgeslagen Emiel. Sander probeert Emiel aardig te vinden om de vriendengroep in stand te houden, maar dit is moeilijk omdat Emiel de vrienden uit elkaar drijft. Wanneer Sander betrokken raakt bij zinloos geweld, moet hij alles op alles zetten om de waarheid boven tafel te krijgen. Ook als dit ten koste dreigt te gaan van zijn vriendschap met Indra.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Kappen! aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sasha
Gewoon geweldig ik Ben er absoluut dol op
loading