Charlie Chaplin - A Day's Pleasure (1919) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vader neemt zijn familie mee voor een ritje in zijn gammele model T-ford, maar raakt in de...
Charlie Chaplin - A Day's Pleasure

Charlie Chaplin - A Day's Pleasure

Klassieker Komedie
Taal: Engels Jaar: 1919 Duur: 17 min

Vader neemt zijn familie mee voor een ritje in zijn gammele model T-ford, maar raakt in de problemen in het verkeer. Charlie brengt een dagje door op een excursie boot. Maar net voordat de boot vertrekt snelt Charlie nog snel even aan wal om sigaretten te halen. Als hij terug komt is de boot net aan het vertrekken. Maar hij kan nog snel aan boord glippen over de rug van een dikke dame die tussen wal en schip is gevallen. Ze klampt zich nog vast aan de boot terwijl haar voeten nog op de wal staan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Charlie Chaplin - A Day's Pleasure aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Jorrit
Charlie chaplin heeft geen review nodig! Zijn naam zegt al genoeg. Mocht hem niet kennen dan heb je wat gemist. Kijken dus, altijd leuk!!

Reviews

Anoniem
A Days Pleasure is de allereerste Chaplin-film die ik ooit heb gezien!
In deze film gaat hij samen met zijn gezin een dagje uit.
De dag begint al goed als de auto in eerste instantie niet wil starten.
Eenmaal aangekomen op de boot pikt er iemand het plekje van Chaplin in. Later die dag volgt er nog een vechtpartij en verloopt de terugreis ook niet helemaal vlekkeloos.
loading