L' Avenir (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nathalie is docent filosofie aan een Parijs lyceum, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze heeft een druk leven waarin...
L' Avenir

L' Avenir

Drama Arthouse
Taal: Frans Jaar: 2016 Duur: 1 u 38 min

Nathalie is docent filosofie aan een Parijs lyceum, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze heeft een druk leven waarin haar gezin, haar veeleisende moeder en een getalenteerde ex-leerling om haar aandacht vragen. Dan vertelt haar man dat hij haar verlaat voor een andere vrouw en overlijdt kort daarna haar moeder. In de periode van rouw die volgt, weet Nathalie haar leven opnieuw vorm te geven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om L' Avenir aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Een film die ik graag wilde zien maar toch een beetje tegen viel. Het was een mooie trage Franse film met goede acteurs maar er gebeurde te weinig en bleef daarom niet echt boeien. Een verhaal waar veel vrouwen zich misschien in herkennen en uit het leven gegrepen maar te weinig om een goede film van te maken op deze manier. Genoten van de muziek overigens.

Reviews

Wilbert
Een dikke voldoende voor het acteren van Isabelle Huppert die, als Nathalie, de film in feite draagt. De film neemt je soepel mee in haar uiterlijke bewegingen, maar blijft oppervlakkig. Haar innerlijke proces wordt nauwelijks getoond en het verhaal eindigt helaas in een cliché. Daarom geef ik een laag eindcijfer. WH
loading