The Dressmaker (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tilly is knap, getalenteerd en overduidelijk uniek. Gebukt onder schuldgevoel keert ze terug naar haar geboortedorp...
The Dressmaker

The Dressmaker

Drama Komedie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 53 min

Tilly is knap, getalenteerd en overduidelijk uniek. Gebukt onder schuldgevoel keert ze terug naar haar geboortedorp om haar dementerende moeder Molly op te zoeken. Tilly is een genie met haute couture en gewapend met stof en een naald transformeert en bevrijdt ze de vrouwen in het stadje. Wanneer ze onverwachts verliefd wordt op Teddy leidt de romantiek tot haar grootste verlies en meest destructieve daad.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Dressmaker aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Marjan
Wat een geweldige film! Geweldige acteurs en een verrassende verhaallijn! Zeker een aanrader, er zit van alles in Humor, drama, liefde, spanning en het loopt zeker niet zoals je zou verwachten!

Reviews

Gerard
Geweldig goed acteer talent in deze film. Genoten van de cast, van de setting en van het verhaal. Een verhaal wat tegen alle verwachtingen in anders afloopt dan je zou hopen. Oer de bekrompenheid van een dorp en wat het met een mens kan doen zelfs jaren later. Geloofwaardig en innemend gespeeld. Deze film is zeker een aanrader.
loading