The Shallows (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nancy wordt aangevallen door een witte haai wanneer ze in haar eentje aan het surfen is in een verlaten baai. Ze komt...
The Shallows

The Shallows

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 23 min

Nancy wordt aangevallen door een witte haai wanneer ze in haar eentje aan het surfen is in een verlaten baai. Ze komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan 200 meter verwijderd van het strand. Zal ze de oversteek wagen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Shallows aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Hans
Spannende film met een overtuigende hoofdrolspeelster. De film boeit vanaf de eerste to de laatste minuut. Het is de zoveelste haaienfilm maar de film blijft verveeld geen moment. Ben je op zoek naar een spannende film, dan is The Shallows zeker aan te raden.

Reviews

Gerard
Een grotere draak van een film hebben wij zelden gezien. Los van het feit dat het echt zo`n Amerikaanse mooie mensen film is, houdt het acteerwerk niet over. Maar erger nog is het script. Volslagen ongeloofwaardig. De min of meer voorspelbare acties geven duidelijk aan hoe de regisseur over zijn publiek denkt. ( dom kijkvee?)
Mooie onderwaterbeelden dat wel maar voor de rest echt tenenkrommend slecht en geen moment spannend. Misschien door het als een komedie te bekijken dat je er nog lol aan kunt hebben.
loading