Star Trek Beyond (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Captain Kirk, Spock, Uhura, Bones, Scotty en Sulu, verkent de...
Star Trek Beyond

Star Trek Beyond

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 57 min

De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Captain Kirk, Spock, Uhura, Bones, Scotty en Sulu, verkent de verste uithoeken van de ruimte. Hier krijgt de bemanning te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Star Trek Beyond aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Hans
Een matig deel van de Star Trek Saga. Het verhaal zit slordig in elkaar en de caracters worden een beetje teveel als een karikatuur neergezet. Hierdoor voel je je totaal niet betrokken tot ze. Al met al zijn de speciale effecten weer erg goed en moet de Enterprise er weer aan geloven. Het uiteindelijke plot is erg zwak en ongeloofwaardig. Voor de echte Trekkies blijft het natuurlijk wel een must om deze film te bekijken :-)
loading